Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Ενας ελεεινός συκοφάντης ο Σαμαράς.

6 Φεβρουαρίου 2011.
Ενας ελεεινός συκοφάντης ο Σαμαράς και η ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη από αυτόν φυλλάδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ"...Τι συμβαίνει συγκεκριμένα :
'Το δημοσίευμα της φυλλάδας του Σαμαρά  υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο υφυπουργός
Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντ. Ρόβλιας...Η φυλλάδα του Σαμαρά, υποστηρίζει σήμερα, αισχρά ψεύδη, εκτελώντας εντολές του κ. Σαμαρά...Ο κ. Ρόβλιας, τονίζει ότι η ΝΔ και η φυλλάδα της, υπηρετούν οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία'...και δηλώνει  ότι περιμένει από την εφημερίδα να ανακαλέσει 'σα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα του αποδίδει, διαφορετικά όπως αναφέρει''... το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη...''...
...Ο υφυπουργός σχολιάζει στη δήλωσή του ότι η επίθεση που δέχεται, ενδεχομένως είναι απόρροια της σειράς πρωτοβουλιών, που όπως σημειώνει, έλαβε στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας», δηλώνει ο κ Ρόβλιας και προσθέτει: 
"...Ο Τύπος της Κυριακής,  όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε τη συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ είμαι υφυπουργός...".

...Σημειώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, ενώ προσθέτει ότι είναι εκτός δικηγορίας και δεν έχει ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά χρόνια. 
 ''Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου. Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο. Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων, σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Τέλος, διερωτώμαι αν είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων, μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών, που έλαβα στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα'', καταλήγει ο υφυπουργός στη δήλωσή του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: