Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση συμμετοχής στο Καρναβάλι Ασωπού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

25 Φεβρουαρίου 2011.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011, στις  5 το απόγευμα,  θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το «Καρναβάλι Ασωπού» στην Τοπική Κοινότητα Ασωπού, του Δήμου Μονεμβασιάς.
 
...Τι αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού. σε σχετικό κάλεσμα του......"...Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί παράδοση στον Ασωπό, που προσπαθούμε να διατηρήσουμε παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των εποχών. Είναι άλλωστε μια εκδήλωση που φέρνει τη χαρά, το κέφι και την ξεγνοιασιά στους ανθρώπους, τόσο πολύτιμα αγαθά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 
...Για να εμπλουτίσουμε το Καρναβάλι μας με νέες ιδές και με πρωτότυπα θέματα, ζητούμε από εσάς τη συμμετοχή σας και τη βοήθεια σας. 
...Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος με μία ομάδα παιδιών ή μεγάλων … παιδιών, παρουσιάζοντας ένα θέμα που εσείς θα έχετε επιλέξει, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ιωάννη Αντ. Λυριωτάκη στο τηλέφωνο: 6946344706 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:    tsats10@yahoo.gr. 
...Μπορείτε ακόμα να αφήσετε μήνυμα στο blog του Συλλόγου μας ...
...Οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν φτάσει σε εμάς ως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011. 
...Ελπίζουμε σε μια συνεργασία, που προβάλλει ήθη και έθιμα του τόπου και συσφίγγει σχέσεις ανθρώπων, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε...."...

Δεν υπάρχουν σχόλια: