Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Μετανάστες...πολυτελείας...".

10 Φεβρουαρίου 2011.
Μετανάστες από την Κρήτη που κάνουν απεργία πείνας στην Αθήνα, διότι, όπως εξήγησε, στην τηλεόραση τους είδε «καλοντυμένους» και «περιποιημένους»...Οσον αφορά τους 50 μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σε ερώτηση αν θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον γι' αυτούς, απάντησε ότι «...αφού κάνουν απεργία πείνας δεν μπορούμε να τους βάλουμε με το ζόρι το φαγητό στο στόμα...»......Επισήμανε ότι η Εκκλησία βοηθάει μετανάστες και τους δέχεται στα συσσίτια που οργανώνει, χωρίς να εξετάζει αν είναι παράνομοι ή όχι. Για το θέμα της μετανάστευσης είπε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει «ξέφραγο αμπέλι» και να νομιμοποιηθούν όσοι έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
...Για το ίδιο θέμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με φράχτες και ότι η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί μόνον όσους μετανάστες αντέχει. «...Σε 20-30 χρόνια θα είμαστε εμείς μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα. Το κακό είναι ότι έχουμε παραδώσει την Ελλάδα στους δήθεν αριστερούς διαφωτιστές», υπογράμμισε.
...Για τους 50 μετανάστες απεργούς πείνας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι το ΕΚΘ «έχει καλή διοίκηση που μπορεί να τους φροντίσει».
...Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη και στις δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους εξέφρασαν ανησυχία γιατί δίνεται το βάρος στην οικονομική κρίση και μένουν πίσω τα εθνικά θέματα, όπως είπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: