Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επεκτείνονται τα επεισόδια στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν.

19 Φεβρουαρίου 2011.
Η αστυνομία του Μπαχρέιν επιτέθηκε σήμερα στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στη Μανάμα ενώ αυτοί προσπαθούσαν να ανακαταλάβουν το πρώην προπύργιο τους, την Πλατεία του Μαργαριταριού, μετά την αποχώρηση του στρατού...
Η αστυνομία ξυλοκόπησε τους διαδηλωτές και έριξε δακρυγόνα ή βομβίδες καπνού για να ανακτήσει τον έλεγχο μετά την αποχώρηση των στρατιωτών που επέβαιναν σε άρματα μάχης και τεθωρακισμένα από τον κυκλικό κόμβο......Ο διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν διέταξε την απόσυρση όλων των στρατιωτικών από τους δρόμους του Μπαχρέιν, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η κυβέρνηση.
«...Η Αυτού Υψηλότης ο διάδοχος του θρόνου Σάλμαν Μπιν Χαμάντ αλ Χαλίφα, Αναπληρωτής ...Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων διέταξε την απόσυρση όλων των στρατιωτικών από τους δρόμους του Μπαχρέιν- με άμεση ισχύ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
...Η αστυνομική δύναμη του Μπαχρέιν θα «συνεχίσει να επιβλέπει την τήρηση του νόμου και της τάξης», προστίθεται στην ανακοίνωση.
...Μια ημέρα νωρίτερα, ο βασιλιάς ζήτησε από το διάδοχο του θρόνου, να αρχίσει εθνικό διάλογο «με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη» για την επίλυση της κρίσης στο βασίλειο, όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί αφότου οι διαδηλώσεις από την σιιτική πλειοψηφία άρχισαν πριν από πέντε ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: