Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

10 Φεβρουαρίου 2011.
Υπό κατάληψη βρίσκεται από τις τρεις το μεσημέρι το κτήριο της ΕΣΗΕΑ από αλληλέγγυους προς τη Φαίη Μάγιερ η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι και προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ως ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Οι καταληψίες έχουν ως βασικό αίτημα την άμεση απελευθέρωση της Φαίης Μάγιερ και όλων των πολιτικών κρατουμένων...***Nεότερη ενημέρωση, ώρα : 8.35...Εληξε η κατάληψη......Έληξε λίγο μετά τις 8 το βράδυ η κατάληψη του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ από τους αλληλέγγυους προς τη Φαίη Μάγιερ, η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι και προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ως ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Η κατάληψη είχε ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Οι καταληψίες είχαν ως βασικό αίτημα την άμεση απελευθέρωση της Φαίης Μάγιερ και όλων των πολιτικών κρατουμένων.
...Μεταξύ άλλων, στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα κατήγγειλαν το ρόλο των ΜΜΕ, ενώ καταφέρονται ονομαστικά και σε δημοσιογράφους. Επίσης, επέκριναν το δικαστικό σύστημα, καθώς και τη λειτουργία του αστυνομικού σώματος και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς τους πολιτικούς κρατούμενους, όπως ανέφεραν, που κατηγορούνται για συμμετοχή στη συνωμοσία των «Πυρήνων της Φωτιάς».
...Κατέληξαν, κάνουν ιδιαίτερη αναφορά για τις αυτοοργανωμένες κινήσεις «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω», τις λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές και όλες τις «δυναμικές κινήσεις ανυπακοής».***Νωρίτερα... Μεταξύ άλλων, στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα καταγγέλλουν το ρόλο των ΜΜΕ, ενώ καταφέρονται ονομαστικά και σε δημοσιογράφους. Επίσης, επικρίνουν το δικαστικό σύστημα, καθώς και τη λειτουργία του αστυνομικού σώματος και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους πολιτικούς κρατούμενους, όπως αναφέρουν, που κατηγορούνται για συμμετοχή στη συνωμοσία των «Πυρήνων της Φωτιάς».
...Καταλήγοντας, κάνουν ιδιαίτερη αναφορά για τις αυτοοργανωμένες κινήσεις «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω», τις λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές και όλες τις «δυναμικές κινήσεις ανυπακοής».
...Αυτήν την ώρα, (17.30), πραγματοποιούν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για τη συνέχιση της κινητοποίησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: