Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Σπύρου Κουβέλη στο Αζερμπαϊτζάν.

4 Φεβρουαρίου 2011.
Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, η επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ Σπύρου Κουβέλη στο Αζερμπαϊτζάν,  όπου αζερική και ελληνική πλευρά είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας της Συνόδου της 3ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής...
...Το Πρωτόκολλο προβλέπει μεταξύ άλλων την ενίσχυση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας σε τομείς προτεραιότητας όπως η ενέργεια, η υγεία, η γεωργία, ο τουρισμός, οι μεταφορές, οι επικοινωνίες, οι τεχνολογίες πληροφορικής, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η επιχειρηματικότητα και ο τραπεζικός τομέας. 
...Επίσης, προβλέπεται η ενίσχυση της συνεργασίας και σε νέους τομείς όπως η εκπαίδευση, η νεολαία και η άθληση καθώς και στον τομέα των έκτακτων αναγκών. 
...Ταυτόχρονα, η ελληνική και αζερική πλευρά σημείωσαν τις ιδιαίτερα θετικές προοπτικές που ανοίγονται στον ενεργειακό τομέα και ειδικότερα στα θέματα που αφορούν στον αγωγό ITGI. 
..Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την εποικοδομητική συνεργασία τους και εντός των πλαισίων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. (Ν.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: