Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

"Μνημόνιο" με τους πολίτες προτείνει ο Αβραμόπουλος.

6 Φεβρουαρίου 2011.
Υπέρ της υπογραφής ενός μνημονίου με τους πολίτες, στη βάση μιας συναντίληψης της πραγματικής κατάστασης, μακριά από εκβιαστικά διλήμματα και λαϊκισμούς, τάσσεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τύπος της Κυριακής"....
...Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ζητά να υπάρξει μια ευρύτερη συνεννόηση του πολιτικού συστήματος με την κοινωνία, καθώς τότε μόνο, όπως τονίζει, θα υπάρξει ένα ισχυρό μέτωπο που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. 
...Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθαρίζει πως η οποιαδήποτε απόφαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για τη δημοσιονομική εξυγίανση θα πρέπει να συνοδευτεί από σοβαρές πολιτικές ανάπτυξης της οικονομίας, την απασχόληση και την εξασφάλιση κλίματος αισιοδοξίας και προοπτικής που έχει ανάγκη η κοινωνία. 
...Τονίζει μάλιστα πως η χώρα δεν αντέχει άλλα "πακέτα ασφυξίας", επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται πολιτικά, ούτε και συνταγματικά, να επιβάλλει στη χώρα οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ή οποιαδήποτε παράταση του σημερινού. 
...Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνει πως το κόμμα ήδη ανατρέπει σταδιακά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα του 2009, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, πείθοντας μάλιστα τους πολίτες να συστρατευθούν σε μια εθνική υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: