Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα, η διυπουργική για την αξιοποίηση των Ελληνικού.

18 Φεβρουαρίου 2011.
Η ένταξη της αξιοποίησης του Ελληνικού στις διαδικασίες του "fast track" περιλαμβάνεται στην ατζέντα της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων που πρόκειται να συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του υπουργού Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη.......Στη συνεδρίαση θα μετάσχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοίδης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και Πολιτισμού Π. Γερουλάνος. 
...Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί, επίσης, ο κανονισμός λειτουργίας της Διυπουργικής Επιτροπής, καθώς και πιθανά άλλα επενδυτικά σχέδια που θα μπορούσαν να ενταχθούν στις διαδικασίες του νόμου για την επιτάχυνση στρατηγικών επενδύσεων. 
...Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας πρόκειται να επισκεφθεί το Κατάρ την ερχόμενη Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, για να συζητήσει την επένδυση στο Ελληνικό, με βάση και τις προτάσεις του αρχιτέκτονα Χοσέ Ασεμπίγιο για την ανάπλαση της περιοχής, που παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: