Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτή πρόσκληση Τατούλη στον Σαμαρά.

11 Φεβρουαρίου 2011.
Ανοιχτή πρόσκληση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με παρέμβαση του στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την Αγροτική Ανάπτυξη.
... ...Τι ακριβώς είπε ο κ. Τατούλης για το θέμα αυτό...
"...Ξεκινήσαμε σήμερα από την ανάγνωση της ανακοίνωσης του υπομνήματος των διαδηλωτών, και θα πρέπει να ξέρουμε ότι εδώ ερχόμαστε να διαβουλευτούμε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ποια θα είναι η πολιτική που μας ενδιαφέρει όλους μας προκείμενου να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο αυτό ζήτημα της Αγροτικής Ανάπτυξης.
...Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση. Επειδή η διαβούλευση που αρχίσαμε, σε επίπεδο καθαρώς πολιτικό, απαιτεί να δημιουργήσουμε συνθήκες μιας ακόμα μεγαλύτερης συναίνεσης και συνεννόησης, ζητώ από τον κύριο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να αναλάβει την υποχρέωση, στην επόμενη ειδική συνεδρίαση που θα κάνουμε ως Περιφερειακό Συμβούλιο ανοιχτή διαδικασία, να καλέσουμε τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να διαβουλευθούμε μαζί του για τα θέματα της Αγροτικής Πολιτικής και για τα θέματα της Αναπτυξιακής Πολιτικής.
...Έτσι πρέπει να πάμε, έτσι θα πάμε, με ανοιχτές διαβουλεύσεις με μεγάλη υπευθυνότητα ενεργοποιώντας και κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις προκειμένου εμείς να αποτελούμε τον μοχλό που ουσιαστικά θα δημιουργήσει τις καινούργιες προϋποθέσεις..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: