Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

"Χαλινάρι" στην τρόικα...

15 Φεβρουαρίου 2011.
Τ
ην ανάγκη συντεταγμένης και τεκμηριωμένης συζήτησης στο υπουργικό συμβούλιο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ....«...Δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο...όμως. θα γίνει η συζήτηση είμαι σίγουρη...» σημείωσε.......Η υπουργός τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα σχέδιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, επιμένοντας στον όρο «αξιοποίηση», ενώ για τα 50 δισ. ευρώ η υπουργός δήλωσε πώς «όπως είπε ο κ. Πεταλωτής το ποσό αυτό είναι ενδεικτικό...».
...Για την αντίδραση της κυβέρνηση στην πολύκροτη συνέντευξη Τύπου της τρόικας είπε ότι «ήταν άκρως σοβαρή, αποφασιστική και σαφής και ουσιαστικά ο Όλι Ρεν συμφώνησε με το διάβημα της κυβέρνησης.»
...Η κ. Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε δε ότι «πρέπει να μπει κώδικας συμπεριφοράς δεν βοηθάνε συνεντεύξεις αυτού του τύπου. Είναι τεχνικοί σύμβουλοι, στηρίζουν την προσπάθεια μας, αλλά η κυβέρνηση έχει την ευθύνη των ανακοινώσεων και απολογείται στη Βουλή και τον ελληνικό λαό.»
«...Ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση την Παρασκευή ήταν και δυσάρεστος, και έδωσε και λάθος μήνυμα. Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε αφενός την τρόικα, αλλά να μην δίνουν λάθος μηνύματα» σημείωσε.
...Η υπουργός κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, και τον κ. Σαμαρά προσωπικά, για διγλωσσία. «Η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, έχουν διγλωσσία είχαν προτείνει την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, και μάλιστα περίπου σε αυτό το ποσό (σ.σ: 50 δισ. ευρώ), και από την άλλη πλευρά αρνούνται να συζητήσουν, ενώ ο κ. Σαμαράς άλλα δηλώνει στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό» ....(πηγή : ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: