Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το ΝΑΤΟ δολοφονεί αμάχους στο Αφγανιστάν.

27 Φεβρουαρίου 2011.
Εξήντα πέντε άμαχοι, ανάμεσά τους και σαράντα παιδιά, σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν στα μέσα Φεβρουαρίου στην επαρχία Κουνάρ, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα μία επιτροπή έρευνας η οποία δημιουργήθηκε έπειτα από εντολή του αφγανού προέδρου Χαμίντ Καρζάι....
...Συνολικά 21 αγόρια, 19 κορίτσια, 10 γυναίκες και 15 ενήλικες άνδρες σκοτώθηκαν, έπειτα από μία σειρά επιχειρήσεων που διεξήγαγε η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν στην επαρχία Κουνάρ, όπως εκτιμά η επιτροπή σύμφωνα με ανακοίνωση της αφγανικής προεδρίας. 
...Ο Καρζάι ζήτησε από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια να αναφέρουν το θέμα στις διεθνείς δυνάμεις, προσθέτει η ανακοίνωση χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.
...Σε απάντηση ο εκπρόσωπος Τύπου της δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (Isaf), ο αντισυνταγματάρχης Τζον Ντόριαν, δήλωσε «βαθιά λυπημένος» για «τους αμάχους που μπορεί να έπεσαν θύματα αυτής της επιχείρησης». 
...Αμφισβήτησε όμως τον απολογισμό της επιτροπής έρευνας, δηλώνοντας ότι μόνο πέντε με επτά άμαχοι μπορεί να τραυματίστηκαν. 
...Πρόσθεσε εξάλλου ότι οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: