Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

"Ο Σερβάζ Ντερούζ είναι ένας χούλιγκαν εισαγωγής".

14 Φεβρουαρίου 2011.
Οξύτατους χαρακτηρισμούς κατά της τρόικας και του εκπροσώπου της Κομισιόν Σερβάζ Ντερούζ, ειδικότερα,  εξαπέλυσε σήμερα, το πρωί,  στον ραδ. σταθμό  ΣΚΑΪ και τη ραδιοφωνική «Πρώτη Γραμμή» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, ενώ διέψευσε ότι υπάρχει σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ...***Επίθεση στην τρόικα και από την Διαμαντοπούλου...«...Ο Ντερούζ είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο, είναι ένας χούλιγκαν εισαγωγής και δεν τον χρειαζόμαστε, έχουμε αρκετό χουλιγκανισμό στην Ελλάδα»... τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

...Για τις ιδιωτικοποιήσεις ανέφερε ότι «το μνημόνιο έχει τελειώσει, απλώς συζητάμε για καινούριους όρους και είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης, ενώ πρόσθεσε ότι «ούτε κατά διάνοια δεν ισχύουν αυτά περί 50 δισ. ευρώ, συν τοις άλλοις προϋποθέτουν και σύμφωνη γνώμη της Βουλής».
...Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι «η μαζική πώληση της δημόσιας περιουσίας δεν συμφέρει θα χάσουμε λεφτά».
...Για τον εκπρόσωπο της Κομισιόν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «είναι απολύτως αποτυχημένος τεχνοκράτης. Εξυπηρετούν οι κύριοι αυτοί συμφέροντα του εσωτερικού του εξωτερικού παικτών του Χρηματιστηρίου. Έπρεπε να διερευνήσει  η κυβέρνηση, ποιες είναι οι διασυνδέσεις του κυρίου που έκανε αυτές τις δηλώσεις. Είναι βαλτός ο κύριος ποιος τον έβαλε;»
...Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «θρασύτατους» τους εκπροσώπους της τρόικας.

***Εξάλλου...
...Σκληρή επίθεση κατά της τρόικας εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αποκαλώντας τους υπαλλήλους. Η κ. Διαμαντοπούλου τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης, και όχι της πώλησης, ακινήτων του δημοσίου και κατά των πρόωρων εκλογών.
«Είχαμε ένα δύσκολο και αντιπαραγωγικό τριήμερο και έχει προβλήματα και χειρισμού και ουσίας. Διαφωνώ με το να δίνουν η τρόικα συνεντεύξεις είναι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, η συμφωνία ανακοινώνεται με συνέντευξη από την κυβέρνηση και αποτυπώνεται σε ένα χαρτί» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει η υπαλληλία να δίνει συνεντεύξεις οποιασδήποτε ιεραρχίας και αν είναι» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας η «συμφωνία που επιτυγχάνεται αποτυπώνεται σε ένα χαρτί και την ευθύνη ανακοίνωσής τους έχει η κυβέρνηση, τα σχόλια και η υπόθεση των διαπραγματεύσεων είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Δεν κατανοώ γιατί η τρόικα να έχει αυτήν την επικοινωνιακή ευθύνη» .
«Το ύφος, οι παρεμβάσεις, και οι παραινέσεις ενοχλούν» τόνισε.
Για τις ιδιωτικοποιήσεις, δήλωσε μεν ότι «είναι απαράδεκτο να κοιμάται ο τεράστιος πλούτος της χώρας η αξιοποίηση του είναι μία επιταγή», πρόσθεσε όμως ότι «η αξιοποίηση με την πώληση έχει διαφορά. Με την πώληση μία και έξω μειώνεις το χρέος, αλλά χάνεις ένας περιουσιακό στοιχείο» ....Σημείωσε δε ότι το θέμα αυτό θα τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο.
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παρατήρησε ότι η εκλογολογία είναι αρνητική για τη χώρα και κανένα επιχείρημα δεν βοηθά τέτοιο ενδεχόμενο. 

***Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι το «πώς γίνεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Το θέμα είναι η αξιοποίηση όχι να ξεπουλήσεις.»
«Η τρόικα μας έβγαλε ένα κοστολόγιο με ένα απαράδεκτο τρόπο, αλλά θεωρώ πολύ υποκριτική τη στάση της κυβέρνησης γιατί ήταν εν γνώσει της κυβέρνησης όσα ειπώθηκαν» πρόσθεσε...
  ( πηγή΅ ΣΚΑΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: