Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμβαση Δαβάκη για τα ΕΛΤΑ Γερακίου και Κροκεών.

3 Φεβρουαρίου 2011.
Παρέμβαση για τη συνέχιση της λειτουργίας των γραφείων του ΕΛΤΑ,  στο Γεράκι και τις Κροκεές, ζητά ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, κ. Αθ. Δαβάκης με ερώτηση του στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα.
...ο
κ. Δαβάκης μετέφερε στον κ. Υπουργό τις αντιδράσεις των κατοίκων των Κροκεών και του Γερακίου, καλώντας τον να επανεξετάσει το σοβαρότατο ζήτημα που έχει ανακύψει με τη διακοπή λειτουργίας των υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ στις δύο περιοχές, η οποία και δημιουργεί προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων......Οπως αναφέρει ο κ. Δαβάκης «...Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, όπως τα ΕΛ.ΤΑ., είναι σύμφυτες με την περιφερειακή ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
...Τα ΕΛ.ΤΑ, ως ζωτική υπηρεσία της υπαίθρου, δεν μπορούν να κινούνται στη λογική μόνο του κέρδους. 
...Συνιστούν μια ανθρωποκεντρική υπηρεσία εξυπηρέτησης των πολιτών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γεωγραφική ενότητα των πρώην Καποδιστριακών δήμων.
...Η πολιτική των συγχωνεύσεων των υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. χωρίς διάλογο, βρίσκει αντίθετους τους κατοίκους του Γερακίου και των Κροκεών...
...Καλώ τον κ. Υπουργό να προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται για την επαναλειτουργία των ΕΛ.ΤΑ του Γερακίου και των Κροκεών..."....

Δεν υπάρχουν σχόλια: