Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Κάμερον ανακοινώνει αύξηση της χρηματοδότησης του προγράμματος"Μεγάλη Κοινωνία".

14 Φεβρουαρίου 2011.
Ο βρετανός πρωθυπουργός Τζέϊμς Κάμερον θα ανακοινώσει τη Δευτέρα, την ενίσχυση της χρηματοδότησης του παραπαίοντος προγράμματος εθελοντισμού, με τον τίτλο "Μεγάλη Κοινωνία", που έχει εξαγγείλει.......Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι επιχειρεί να αντιμετωπίσει και την δυσπιστία της κοινής γνώμης, ότι η οικονομική πολιτική που εφαρμόζει είναι προκάλυμμα για την περικοπή των κρατικών εξόδων.

...Ο Κάμερον δείχνει αποφασισμένος να συνδέσει την πολιτική του αξιοπιστία με την πορεία της ναυαρχίδας του σχεδιασμού του, ανακηρύσσοντάς τη"Μεγάλη Κοινωνία" , ως τον βασικό του στόχο για τον οποίο θα μάχεται καθημερινά.
...Το πρόγραμμα βασίζεται πάνω στην πεποίθηση των Συντηρητικών για την ανάγκη μικρότερης διακυβέρνησης, με ανάθεση εξουσιών στις τοπικές κοινωνίες.
...Οι πολίτες όμως, δεν επιδεικνύουν ακόμα ικανοποιητική αποδοχή στο κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο στοχεύει στην ενθάρρυνση των τοπικών κοινωνιών ή ομάδων εθελοντών, ώστε να αναλάβουν επιχειρηματικά υπηρεσίες όπως η συντήρηση των πάρκων ή οι τοπικές παμπ που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και τα τοπικά ταχυδρομικά καταστήματα.
...Μία μέτρηση της κοινής γνώμης το Σαββατοκύριακο έδειξε πως οι μισοί από τους ερωτηθέντες θεωρούν ότι το πρόγραμμα είναι κόλπο και το 40% πως είναι προκάλυμμα για την απότομη περικοπή δημοσίων δαπανών, που επιδιώκει το κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας Συντηρητικών-Φιλελεύθερων Δημοκρατών, σε μία προσπάθεια μεγάλης μείωσης του προϋπολογισμού.
...Παρά τις αντιδράσεις τη Δευτέρα ο Κάμερον, σύμφωνα με αποσπάσματα του λόγου του που διέρρευσαν στον Τύπο, θα επιμείνει στο πλάνο της "Μεγάλης Κοινωνίας", λέγοντας ότι αποτελεί όχι μόνο τον βασικό του στόχο, αλλά και το όραμά του για τη χώρα και την κοινωνία και για αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: