Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Φώτη Κουβέλη στα Χανιά.

9 Φεβρουαρίου 2011.
Την άμεση έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων, που θα εξειδικεύουν τις αρμοδιότητες της αιρετής Περιφέρειας, ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος, το πρωί, επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη και το δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη....
...Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, ο νέος θεσμός είναι σημαντικός, ωστόσο -όπως είπε- δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά εάν δεν οριοθετηθούν άμεσα οι αρμοδιότητες με σαφή και συγκεκριμένο τρόπο. «Πρέπει να εκδοθούν άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, τα Προεδρικά Διατάγματα που θα εξειδικεύουν τις αρμοδιότητες της περιφέρειας. 
...Η Δημοκρατική Αριστερά θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ήδη έχει αναδείξει το σχετικό ζήτημα της αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
...Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για το σχεδιασμό της αντιπεριφέρειας, αλλά και για τα προβλήματα του θεσμού, ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων τον ενημέρωσε για τη μέχρι σήμερα πορεία του νέου «Καλλικρατικού» δήμου, το σχεδιασμό και τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: