Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ημερίδα για την κακοποίηση των ζώων.

12 Φεβρουαρίου 2011.
Αύριο, Κυρική, το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνδιοργανώνουν Ημερίδα στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας, με θέμα:«κακοποίηση και θανάτωση ζώων συντροφιάς»....

Η Ημερίδα ξεκινά στις 9.30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Η παρακολούθηση των εργασιών είναι ελεύθερη για το κοινό. 
***Το πρόγραμμα έχει ως εξής
9-9:30 Προσέλευση-εγγραφές. 9:30-10 Εναρξη ημερίδας από τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή, χαιρετισμός από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, χαιρετισμός από τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Αγγελο Αντωνόπουλο, χαιρετισμός από εκπροσώπους υπουργείων και φορέων.
...10-10:45 Κτηνιατροδικαστική-παθολογοανατομική προσέγγιση της κακοποίησης και θανάτωσης των ζώων συντροφιάς (Δημήτρης Τόντης, αναπληρωτής καθηγητής, διευθυντής εργαστηρίου παθολογικής ανατομικής, τμήμα κτηνιατρικής πανεπιστημίου Θεσσαλίας). 
...10:45-11 Ο ρόλος της αστυνομίας σε περιπτώσεις κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς (Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος Β', κτηνίατρος, υποψήφιος διδάκτορας Π.Θ.). ...11-11:30 Οι θέσεις του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για την ευζωία, την κακοποίηση και τη θανάτωση των ζώων συντροφιάς (Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρος Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας). 
...12-12:20 Η συμβολή των φιλοζωικών σωματείων σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων συντροφιάς και, γενικότερα, της ήμερης πανίδας. Προτάσεις για τον περιορισμό του προβλήματος (Αναστασία Μπομπολάκη, νομικός, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής 108 Ζωοφιλικών Σωματείων, πρόεδρος του φιλιζωικού συλλόγου Χανίων "Η προστασία των ζώων"). 12:20-12:40 Ανασκόπηση περιστατικών κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα (Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος Β', κτηνίατρος, υποψήφιος διδάκτορας Π.Θ.). ...12:40-13 Ο ρόλος του κτηνιάτρου σε περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς (Θεόδωρος Χιωτάκης, πρόεδρος Συνδέσμου Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής). ...13-13:20 Ιατροδικαστική εντομολογία και ζώα συντροφιάς (Ηλίας Παπαδόπουλος, επίκουρος καθηγητής εργαστηρίου παρασιτολογίας και παρασιτικών νοσημάτων κτηνιατρικής σχολής Α.Π.Θ.). 
...13:20-13:40 Θάνατοι ζώων συντροφιάς ως αποτέλεσμα δηλητηριάσεων (Μάνια Στεφανίδου-Λουτσίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξικολογίας ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθήνας και Φώτης Παππάς, Δρ. κτηνίατρος, προϊστάμενος εργαστηρίου τοξικολογίας ζώων ΥΑΑΤ Αγίας Παρασκευής). 
...13:40-14 Ερωτήσεις, παρεμβάσεις και συζήτηση με το κοινό.  ...(πηγή : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: