Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κλήσειςγια την υπόθεση της κατάληψης της Νομικής Σχολής.

7 Φεβρουαρίου 2011.
Τρεις νέες κλήσεις για κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη του κακουργήματος της διακίνησης παράνομων μεταναστών, αναμένεται να αποστείλει τις επόμενες ημέρες ο Εισαγγελέας Εφετών, Σπύρος Μουζακίτης, που διερευνά την υπόθεση της κατάληψης της Νομικής Σχολής, από μετανάστες...
...Οι νέες κλήσεις πρόκειται να σταλούν προς το ναυτιλιακό πράκτορα που εξέδωσε τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν, από την Κρήτη στον Πειραιά, οι παράνομοι μετανάστες, τον εκπρόσωπο της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το καράβι «Λατώ» και στον πλοίαρχό του.
...Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Θεοδόσης Πελεγρίνης, απέστειλε στον εισαγγελέα, διά του συνηγόρου του, υπόμνημα με τις εξηγήσεις του αναφορικά με την κλήση σε κατάθεση που του έχει σταλεί, με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος.
...Ο κ. Μουζακίτης παρέλαβε άλλα δύο υπομνήματα, από μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης που έχουν κληθεί ως ύποπτοι για τη διάπραξη του κακουργήματος της διακίνησης και προώθησης παράνομων μεταναστών, ενώ ένα ακόμη μέλος της Επιτροπής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις την Πέμπτη.
...Ο κ. Πελεγρίνης αρνείται ότι διέπραξε οποιοδήποτε αδίκημα και υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που οι μετανάστες κατέλαβαν το χώρο της Νομικής ζήτησε τη σύγκληση του Πρυτανικού Συμβουλίου το οποίο, όπως υποστηρίζει, ήταν σε διαρκή συνεδρίαση για την επίλυση του προβλήματος..(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: