Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Θάνατος από τον ιό της νέας γρίπης.

6 Φεβρουαρίου 2011.
Μια 50χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή, η οποία είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης (Η1Ν1), κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης...
Όπως ανέφερε σήμερα, ο διοικητής του Νίκος Ραπτόπουλος, η γυναίκα ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου, καθώς ήταν υπέρβαρη και λάμβανε ινσουλίνη......Ο διοικητής τόνισε ότι την περίοδο αυτή η νέα γρίπη παρουσιάζει έξαρση και ειδικά καρδιοπαθείς, υπέρβαροι και σακχαροδιαβητικοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα συμπτώματα.
...Ο κ. Ραπτόπουλος επισήμανε πως στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έχει ανοίξει μονάδα για το ενδεχόμενο πανδημίας, ενώ παράλληλα υπάρχει επάρκεια φαρμακευτικού υλικού και εμβολίων, για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης.
...Την ίδια ώρα, άλλη μία γυναίκα, υπέρβαρη, που έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και άλλα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα ηλικίας έως 50 ετών, νοσηλεύονται στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.
...Παράλληλα υπάρχουν και τρία ύποπτα περιστατικά, για τα οποία αναμένεται ταυτοποίηση των δειγμάτων αίματος, από τα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: