Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ομιλία Γ. Αποστολάκου σε ημερίδα του Ινστιτούτου "Κωνστ. Καραμανλής"

25 Φεβρουαρίου 2011.
Στην Ημερίδα με θέμα «Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση : Διοίκηση και πολιτική στις Περιφέρειες» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, συμμετείχε ως ομιλητής ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, παρουσία του Προέδρου του Ινστιτούτου, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου...
...Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε στην εισήγησή του με τίτλο «Η πολιτική διάσταση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης», τις θέσεις του κόμματος και τις δικές του, για τις πρόσφατες αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χώρο που έφερε ο νόμος του Καλλικράτη, περιέγραψε το υπάρχον δυσχερές περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται οι αιρετοί τοπικοί άρχοντες να ανταπεξέλθουν στη νέα τους αποστολή, καθώς και τις δυσοίωνες προοπτικές για το μέλλον.
...Ταυτόχρονα, ο κ. Αποστολάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για διάφορα θέματα της αυτοδιοίκησης με στελέχη από ολόκληρη τη χώρα, όπως επίσης να εγκαινιάσει έναν νέο τρόπο αμφίδρομης επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, μαζί τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: