Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Το Ιράν στέλνει πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο.

18 Φεβρουαρίου 2011
Το Ιράν ζήτησε να επιτραπεί σε πολεμικά του πλοία να διέλθουν από τη Διώρυγα του Σουέζ, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ...πηγές στο αιγυπτιακό Υπουργείο Άμυνας δήλωσαν σήμερα ότι το Ιράν ζήτησε από τη χώρα να επιτρέψει στα πολεμικά του πλοία να διέλθουν από τη Διώρυγα του Σουέζ, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ.......Τα πολεμικά πλοία βρίσκονται σήμερα στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε η κρατική ειδησεογραφική υπηρεσία EgyNews. Το υπουργείο εξετάζει το αίτημα αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
...Η Αίγυπτος αρνήθηκε την Πέμπτη ότι ιρανικά πολεμικά πλοία είχαν περάσει από τη διώρυγα του Σουέζ στη διάρκεια της νύχτας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς ισραηλινών κυβερνητικών αξιωματούχων.
...Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν είχε δηλώσει μια ημέρα νωρίτερα, ότι «δύο πολεμικά πλοία του Ιράν» ήταν έτοιμα να «περάσουν μέσα από τη Διώρυγα του Σουέζ στη Μεσόγειο Θάλασσα και να φθάσουν στη Συρία».
...Ο Λίμπερμαν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να δράσει ενάντια σε αυτό που χαρακτήρισε ως «επαναλαμβανόμενες ιρανικές προκλήσεις», μετά τις ανησυχίες στο Ισραήλ ότι η πρόσφατη αποπομπή του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ μπορεί να οδηγήσει σε μια αντιισραηλινή κυβέρνηση....9Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: