Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση για συζήτηση σχετικά με τους μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας.

9 Φεβρουαρίου 2011.

Η νεοσύστατη "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ", καλεί την ερχόμενη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Μονεμβασίας, σε μια συζήτηση για το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας, με στόχο  "την εξεύρεση πρόσφορων και  ειρηνικών λύσεων για τα προβλήματα που προέκυψαν"  και που όπως υποστηρίζουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας, "αν δεν αντιμετωπιστούν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και  να διογκώνονται".
Αναλυτικά η πρόσκληση....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν στην περιφέρεια  του Δήμου μας ,
·       Επίθεση και ληστεία νεαρής  γυναίκας  καθώς και απειλές σε οδηγούς διερχόμενων αυτοκινήτων από τρεις μεθυσμένους Μαροκινούς  στους Μολάους, την  1/2/2011.
·       Βανδαλισμός στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στους Μολάους από ομάδα αγνώστων, την ίδια ημέρα.
·       Επιθέσεις από οργανωμένη ομάδα ντόπιων σε καταλύματα μεταναστών (στα Πάκια, τους Μολάους και τη Συκιά) καθώς και ξυλοδαρμοί, που προκάλεσαν σε ορισμένες περιπτώσεις  βαριές σωματικές βλάβες, τη νύχτα της 2/2/2011.
   νιώθουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε, καλώντας σε ανοικτό δημόσιο διάλογο την τοπική εξουσία του Δήμου Μονεμβάσιας, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες, για την εξεύρεση πρόσφορων και  ειρηνικών λύσεων για τα προβλήματα που προέκυψαν  και που, αν δεν αντιμετωπιστούν , θα συνεχίσουν να υπάρχουν και  να διογκώνονται.
   Γι’αυτό σας καλούμε την Παρασκευή 11/2/2011 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου (πρώην Tifannys)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: