Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κατολισθήσεις στην εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας.

28 Φεβρουαρίου 2011.
Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, στο Δερβένι όπου ο δρόμος φαίνεται ότι κατολισθαίνει με κίνδυνο να χειροτερέψει η κατάσταση, σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακοκαιρία. Στο σημείο υπάρχει σήμανση και το φαινόμενο παρακολουθείται από τις αρχές....
...Να αναφέρουμε ότι προληπτικά στην εταιρεία, που κατασκευάζει το καινούργιο δρόμο στην περιοχή, δόθηκε η εντολή και κατασκευάζεται-με γρήγορους ρυθμούς- παράπλευρος δρόμος προκειμένου αν εξελιχθεί το φαινόμενο της καθίζησης - κατολίσθησης να μην δημιουργηθεί πρόβλημα αποκλεισμού της Μεσσηνίας.
...Συνεχή ενημέρωση για την κατολίσθηση ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αλλά και την άμεση διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των διερχομένων καθώς και την ενεργοποίηση και εγρήγορση όλου του τεχνικού μηχανισμού, ώστε να γίνει δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών του παράπλευρου δρόμου.
...Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι, ανεξάρτητα από την πορεία των εργασιών στην νέα εθνική οδό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουμε για τον συγκεκριμένο δρόμο (παλιά εθνική οδός Τρίπολης - Καλαμάτας) απεναντίας θα πρέπει ο δρόμος αυτός να αναβαθμιστεί και να είναι απόλυτα λειτουργικός....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: