Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παρεμβάσεις Δαβάκη στη Βουλή για προβλήματα της Λακωνίας.

13 Φεβρουαρίου 2011.
Νέες παρεμβάσεις στη Βουλή, από τον βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, κ. Αθ. Δαβάκη για διάφορα σημαντικά θέματα του Νομού...συγκεκριμένα, ο λάκωνας βουλευτής,  κατέθεσε στο Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής αναφορές για τα εξής θέματα :
α..... Επιστολή του Συλλόγου αιμοκαθαιρωμένων του Νοσοκομείου Μολάων προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λομβέρδο, με την οποία ζητούν την επαρκή στελέχωση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Μολάων με νοσηλευτικό προσωπικό.
β... Εγγραφο του Συλλόγου Εποχιακών Πυροσβεστών του Νομού Λακωνίας προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία θίγουν εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν.
γ... Το ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Μάνης προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου σχετικά με την σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο Παιδείας συγχώνευση των δύο Γυμνασίων του Γυθείου.
δ...Την Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Αγ. Νικολάου Βοιών, προς την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία διαμαρτύρονται σε ενδεχόμενη συγχώνευση του 2θέσιου Σχολείου του Αγ. Νικολάου Βοιών με αυτό της Νεαπόλεως.
ε...Την Επιστολή του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου του Αγ. Νικολάου Βοιών, προς την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία διαμαρτύρονται σε ενδεχόμενη συγχώνευση του 2θέσιου Σχολείου του Αγ. Νικολάου Βοιών με αυτό της Νεαπόλεως.
***Εξάλλου, όπως σημειώνει στο δελτίο Τύπου, ο κ. Δαβάκης,  για το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα της ενδεχόμενης κατάργησης ή συγχώνευσης σχολικών μονάδων στην Ελληνική Περιφέρεια και το Νομό Λακωνίας, έλαβε χώρα στις 7/2/2011 στην Ολομέλεια της Βουλής σχετική συζήτηση, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Δαβάκη να καταθέσει Επίκαιρη Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας. Στην Ερώτηση του κ. Δαβάκη απάντησε η Υφυπουργός Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου.
στ...Εγγραφο του Συλλόγου Γεωπόνων του Νομού Λακωνίας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, αναφορικά με την εφαρμογή του προγράμματος Σχεδίων Βελτίωσης (Μέτρο 121 ΠΑΑ).
ζ... Εγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, αναφορικά με την εφημεριακή λειτουργία των Νοσοκομείων της Λακωνίας, την κάλυψη των κενών θέσεων ιατρών και νοσηλευτών στα Νοσοκομεία της Λακωνίας, την άμεση πρόσληψη επικουρικών ιατρών κ.α.
η...Επιστολή του Συνδέσμου των Απανταχού Λακώνων «Ο Λυκούργος» προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο, με την οποία ζητούν τη μεταφορά του μνημείου του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, σε χώρο πλησίον της νέας εθνικής οδού.
...Ο κ. Δαβάκης έχει αναδείξει το θέμα στη Βουλή, με την υπ αρ. 234/22-7-2010 Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού, με την οποία ζητούσε τη συντήρηση, προστασία και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου του Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα, στις Θερμοπύλες.
   (από το Γραφείο Τύπου του κ. Δαβάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: