Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχηματίστηκε ελεύθερη κυβέρνηση στη Βεγγάζη.

27 Φεβρουαρίου 2011.
Ο πρεσβευτής της Λιβύης στις Ηνωμένες Πολιτείες 'Αλι Αουτζάλι δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς το Σάββατο ότι υποστηρίζει την μεταβατική κυβέρνηση που σχηματίστηκε από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της Λιβύης Μουστάφα Μοχάμεντ 'Αμπουντ Ατζλέιλ.
...‘...Υποστηρίζω τη νέα προσωρινή κυβέρνηση η οποία σχηματίστηκε από τον Μουστάφα Μοχάμεντ 'Αμπουντ Ατζλέιλ, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.
Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση ολόκληρης της Λιβύης’, δήλωσε ο Αουτζάλι, που νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε ανακοινώσει ότι δεν εκπροσωπεί πλέον την κυβέρνηση του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.
‘Υποστηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση ως μεταβατική κυβέρνηση ως την απελευθέρωση όλης της Λιβύης, η οποία ελπίζω θα συμβεί πολύ σύντομα’, πρόσθεσε.
...Η εξουσία του Καντάφι, που διαρκεί 41 χρόνια, έμοιαζε να αποδυναμώνεται όλο και περισσότερο χθες καθώς η εξέγερση εξαπλώνεται στη χώρα.
...Η εξέγερση ακολουθεί τους λαϊκούς ξεσηκωμούς που ανέτρεψαν αυταρχικούς ηγέτες στην Τυνησία και την Αίγυπτο.
..Η Διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Quryna ανέφερε χθες, Σάββατο ότι ο 'Αμπουντ Ατζλέιλ ηγείται της προσωρινής κυβέρνησης που έχει έδρα τη Βεγγάζη, στην ανατολική Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: