Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός των ελλήνων από τη Λιβύη.

25 Φεβρουαρίου 2011.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα άλλα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, μεταφέροντας τους Έλληνες και Κυπρίους που επαναπατρίσθηκαν από τη Λιβύη...
«...Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τις ένοπλες δυνάμεις μας και τον κόσμο που υπηρετεί αυτό το κράτος», είχε δηλώσει νωρίτερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, κατά την άφιξη και του δεύτερου C-130 με 83 επιβαίνοντες, από την Τρίπολη της Λιβύης.
«...Δεν περιγράφονται εύκολα οι σκηνές που είδαμε και ο τρόπος με τον οποίο οι δικοί μας άνθρωποι κατάφεραν να αντέξουν αυτές τις μέρες», είπε ο κ. Δόλλης και προσέθεσε «...είμαι υπερήφανος για την πατρίδα μου...».
...Ο τραυματίας υπάλληλος της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη, που έχει χτυπηθεί από πυροβολισμούς στον ώμο και στο πόδι και επέβαινε στο αεροσκάφος, βρίσκεται εκτός κινδύνου και μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο. 
...Για τον τραυματία ο υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε «...μέλημά μας ήταν αυτός ο άνθρωπος να μπορέσει να φθάσει στην πατρίδα με τις καλύτερες συνθήκες....».
...Δέκα Έλληνες βρίσκονται στην έρημο της περιοχής Τζιάλο στη Λιβύη καθώς και ομάδα Κυπρίων και πολιτών από άλλες χώρες της ΕΕ. 
...Η ελληνική κυβέρνηση κάνει προσπάθειες σε συντονισμό και με τις κυβερνήσεις των άλλων χωρών, ώστε να πετύχει τον επαναπατρισμό τους....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: