Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Η τρόικα ζητά, τώρα, "συγγνώμη"...

13 Φεβρουαρίου 2011.
Τα παίρνουν πίσω, όσα ξεστόμισαν οι "τροικανοί" προχθές, Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν και στην οποία ζήτησαν από την κυβέρνηση μεγάλες αποκρατικοποιήσεις, κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και από την ίδια την κυβέρνηση...αργά χθες το βράδυ,  οι εκπρόσωποι της τροίκας, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής :
 "...Με το πέρας της κοινής αποστολής μας, χθες, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει σε καλό δρόμο. 
..Επισημάναμε επίσης ότι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά την Κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων της, δηλαδή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και της αποκατάστασης της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, όπως αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο επί του προγράμματος. 
..Η συνεργασία μας σε αυτήν την προσπάθεια βασιζόταν πάντα και εξακολουθεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη...
... Οι τρεις Οργανισμοί μας σέβονται απόλυτα τις αρμοδιότητες και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς λήψης οικονομικών αποφάσεων, ο δε ρόλος μας συνίσταται στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης προς την Κυβέρνηση μέσω της εξέτασης εναλλακτικών λύσεων κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
...Είναι λυπηρό εάν κάποια στιγμή σχηματίστηκε διαφορετική εντύπωση. 
...Αναγνωρίζουμε τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και σεβόμαστε απόλυτα τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές...".  (Ν.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: