Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους...κυκλοφορούν !...

3 Φεβρουαρίου 2011.
Μετά  από ένα 3ήμερο μεγάλης ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, σήμερα, Πέμπτη, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, μετά και την αναστολή της προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν χθες, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, (ΗΣΑΠ)...

....Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, η επόμενη κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί είναι αύριο,  Παρασκευή, με τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ να κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, τα τρόλεϊ 11.00-15.00 και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο να ακινητοποιείται για 4 ώρες από τις 12 το μεσημέρι.
***Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάρει αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής, που σε ορισμένα μέσα, όπως τα λεωφορεία, φτάνει και το 40%.
...Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, προανήγγειλε  νομοθετική πρωτοβουλία για την επιβολή κυρώσεων σε όσους αρνούνται να καταβάλλουν διόδια ή να πληρώσουν εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς, χαρακτηρίζοντας «αντικοινωνική αντίληψη» τη συμπεριφορά του τζαμπατζή.
...Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Ρέππας άφησε να εννοηθεί ότι θα επιδιώξει, μέσω επαναδιαπραγμάτευσης, τη μείωση των διοδίων στα τμήματα  των οδικών δικτύων,  που είναι υπό κατασκευή, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν νοείται να μην καταβάλλεται το αντίτιμο για τη χρήση αυτοκινητόδρομων όπου έχουν παραδοθεί μεγάλα τμήματα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: