Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Σκανδαλίδης : δεν πρέπει να κλείνουν τα σύνορα της χώρας.

10 Φεβρουαρίου 2011.
"...Δεν υπήρξα ποτέ χωροφύλακας και δεν δέχομαι να υπάρχει αυταρχική συμπεριφορά απέναντι σε αυτούς που κινητοποιούνται για αιτήματα...'..., δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, απαντώντας στις κατηγορίες του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραϊτη, «για αυταρχικές λογικές της κυβέρνησης», με αφορμή την απόφαση του ταξίαρχου Σερρών για την απαγόρευση κινητοποιήσεων με τρακτέρ στην περιοχή του Προμαχώνα...
«...Στο όνομα μιας μαξιμαλιστικής διεκδίκησης κανείς δεν μπορεί να κλείνει το δρόμο που συνδέει τη χώρα μας, με μια άλλη χώρα...», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «...ότι υπερβολικό και αν έγινε από τα αστυνομικά όργανα, δεν πρέπει να κλείνουν τα σύνορα της χώρας μας».
...Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ που είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με αγροτικά θέματα κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια τρομοκράτησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και για ποινικοποίηση των αγώνων τους.
...Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Ηλίας Πολατίδης, υποστηρίζοντας ότι «η αστυνομία, αντίθετα με τους λαθρομετανάστες στους οποίους συμπεριφέρεται άψογα, τους αγρότες τους αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας...»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: