Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΝΔ.

3 Φεβρουαρίου 2011.
Το ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα του κόμματος αναμένεται να προσδιορίσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...
η αποσαφήνιση της πολιτικής φυσιογνωμίας θα πλαισιώσει την αλλαγή των συμβόλων του κόμματος και την μετακόμιση από την ιστορική Ρηγίλλης......Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας γίνεται σε μία συγκυρία που έχει ανοίξει άτυπη εσωκομματική συζήτηση περί του μεσαίου χώρου και ενώ υπήρξαν βουλευτές, οι οποίοι τοποθετήθηκαν διαφορετικά από την επίσημη θέση όσον αφορά την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην προανακριτική επιτροπή για την Siemens. 
...Παράλληλα, είναι η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου για το 2011, το οποίο η ηγεσία του κόμματος αντιμετωπίζει ως οιονεί εκλογικό έτος. 
...Ο κ. Σαμαράς, όπως λένε συνεργάτες του, "θα μιλήσει καθαρά πολιτικά", "θα προτάξει τον κοινωνικό φιλελευθερισμό", ενώ θα τονίσει ότι η ΝΔ είναι ενιαία και έχει αφήσει πίσω της την εσωστρέφεια. 
...Μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, μιλώντας στη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αναφέρει ότι "αν η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα, είναι γιατί υπερασπίζεται τα συμφέροντα των αδύνατων κοινωνικών στρωμάτων". 
...Το κύριο μέρος της ομιλίας του θα είναι φυσικά η κριτική στην κυβερνητική πολιτική, στην οικονομία και στα εθνικά θέματα. 
...Η ηγεσία της ΝΔ επιμένει ότι η εφαρμογή του μνημονίου από την κυβέρνηση είναι σε αντιαναπτυξιακή κατεύθυνση και θα ζητήσει ξανά αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής.
  (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: