Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχής η επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη στη Λακωνία.

15 Φεβρουαρίου 2011.
Tο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επίσκεψη στην Λακωνία τού κ.Άδωνι Γεωργιάδη, βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ. Β’ Αθηνών, Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. & Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής.
......Αναλυτικά η επίσκεψη...
... Στο Γύθειο, συνάντηση με Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ.Πέτρο Ανδρεάκο και επίσκεψη σε καταστήματα της κωμόπολης.Στη Σπάρτη, είχε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ.Ντία Τζανετέα και τον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ.Γιώργο Πουλοκέφαλο στο Διοικητήριο Λακωνίας, με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ.Σταύρο Αργειτάκο στο Δημαρχείο, καθώς και συλλογικούς φορείς όπως η Ένωση Αστυνομικών Λακωνίας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων και Επιτροπή κατοίκων Μολάων. ...Σχετικά θέματα με τα προβλήματα και τα αιτήματα που διατυπώθηκαν στις ουσιαστικές συναντήσεις αυτές θα προωθηθούν άμεσα στο Κοινοβούλιο και στους αρμόδιους φορείς.
...Το μεσημέρι, έδωσε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε...ενώ το απόγευμα, έγινε παρουσία του, η Κοπή βασιλόπιττας Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑΟΣ Λακωνίας στο ξενοδοχείο SPARTA INN, με σημαντική προσέλευση μελών και φίλων του κόμματος, και στον ίδιο χώρο πολυσήμαντη ομιλία τού βουλευτή τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όσο και, με την ιδιότητα του φιλολόγου – ιστορικού, για τα επίκαιρα μηνύματα της Αρχαίας Σπάρτης, ομιλία που ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε.
...Τέλος το βράδυ ο κ.Ά. Γεωργιάδης παρέστη στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας.
***Στην επίσκεψη και στις συναντήσεις τού βουλευτή στη Λακωνία τον κ.Γεωργιάδη συνόδευαν τα μέλη τής Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Λακωνίας και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ.Δημήτριος Μπεσής. 
(Δελτίο Τύπου της Νομ. Επιτροπής Λακωνίας του ΛΑΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: