Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αντιδράσεις ΚΚΕ και ΣΥΝ για τις ανακοινώσεις της τρόικας.

11 Φεβρουαρίου 2011.
Την αντίδραση των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου...
«...Οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά που αξιώνει η τρόικα είναι σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση...", τονίζεται σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα για να αντιμετωπίσουν το μνημόνιο διαρκείας της φτώχειας και της ανεργίας πρέπει να απεγκλωβιστούν οριστικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, να ξεπεράσουν τις αυταπάτες και την μοιρολατρία».

***«....Την πολιτική της τρόικας την εμπνεύστηκε, την εκφράζει και την υλοποιεί η κυβέρνηση» υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Συνασπισμός. 
...Ο ΣΥΝ χαρακτηρίζει το νέο στόχο των 50 δισ. ευρώ από ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας ως έγκλημα ενάντια σε κάθε προοπτική κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. «Ο δημόσιος πλούτος ανήκει στους εργαζόμενους που θα παλέψουν για την υπεράσπισή του», επισημαίνει περαιτέρω στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΝ....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: