Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Ολομέτωπη επίθεση Παπανδρέου κατά των καταστροφολόγων.

17 Φεβρουαρίου 2011.
Ολομέτωπη επίθεση κατά των καταστροφολόγων, εξαπέλυσε πριν λίγο, μιλώντας  στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου...Ο κ. Πασπανδρέου, μίλησε, συγκεκριμένα, για «ορυμαγδό απαισιοδοξίας», που αποτελούνταν από «...τσιτάτα διαφόρων κομμάτων ή πολιτικών προσώπων...», που, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν ότι «...το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι το έλλειμμα θα κινηθεί πάνω από 10% και ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα...»....

«...Δυστυχώς ο «ορυμαγδός απαισιοδοξίας...συνεχίζεται και από μερίδα των ΜΜΕ και γενικότερα, μέσα από ένα κλίμα καταστροφολογίας, μεμψιμοιρίας και παραίτησης...», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε θετική την αξιολόγηση της τρόικας, που εξασφάλισε την καταβολή της 4ης δόσης του δανείου.
...Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση της κυβέρνησης για τη μη πώληση δημόσιας περιουσίας, η οποία θα κατοχυρωθεί με νόμο, ενώ θα υπάρξει και συνταγματική πρόβλεψη. Επίσης, ζήτησε από τους υπουργούς να καταγράψουν τη δημόσια περιουσία που βρίσκεται υπό την εποπτεία τους και να κάνουν προτάσεις για την αξιοποίησή της.
..."...Η χώρα δεν καταρρέει. Αντίθετα έχει αποκτήσει πρόσωπο και αξιοπιστία, παράλληλα με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των αγορών...", ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: