Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

"Συγγνώμη" του υπουργού Οικονομικών της Αιγύπτου προς δημοσιογράφους.

5 Φεβρουαρίου 2011.
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου Σαμίρ Ραντουάν απολογήθηκε χθες Παρασκευή για όλες τις περιπτώσεις "κακομεταχείρισης" δημοσιογράφων και διαδηλωτών από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας..."...Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους δημοσιογράφους, όλους τους ξένους και όλους τους Αιγύπτιους που έπεσαν θύματα κακομεταχείρισης", τόνισε ο Ραντουάν σε συνέντευξή του στο CNN.
"...Θέλω να τονίσω πως από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει μηδενική ανοχή για τις επιθέσεις εναντίον ξένων, χωρίς να αναφερθώ στους δημοσιογράφους τους οποίους πρέπει να έχουμε στο πλευρό μας για να παρουσιάσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα στον κόσμο", επισήμανε ο ίδιος.
...Ο Ραντουάν, ο οποίος διορίστηκε την Δευτέρα, παραδέχτηκε πως όσοι συμμετέχουν στις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την χώρα έχουν δίκαια αιτήματα.
"...Μιλούν για εργασία, για διαφθορά, για ελευθερία...Το γεγονός είναι πως τώρα υπάρχει ένα άλλο πολιτικό πρόγραμμα και δυστυχώς την Τετάρτη η κατάσταση επιδεινώθηκε", κατέληξε.
...Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 900 τραυματίστηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη στις βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς της αντιπολίτευσης και υποστηρικτές του Μουμπάρακ.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: