Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"Ναι στην αξιοποίηση, αλλά όχι στο ξεπούλημα...'...

15 Φεβρουαρίου 2011.
"...Ναι στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, όχι στο ξεπούλημα..."..., σχολίασε ο Σωκράτης Ξυνίδης, αναφερόμενος στο θόρυβο που ξέσπασε μετά την τοποθέτηση των ελεγκτών για πώληση της δημόσιας περιουσίας....μάλιστα, εξέφρασε τη διαφωνία του, με τις συνεντεύξεις στελεχών της τρόικας, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν προθέσεις, ούτε συζητιούνται προτάσεις για ξεπούλημα...
...Ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως «έχει διατυπωθεί πάρα πολλές φορές από πολλές πολιτικές παρατάξεις και μάλιστα έχουμε κατηγορηθεί ως κυβέρνηση γι’ αυτό, ενδεχομένως και δικαίως, ότι δεν έχουμε προχωρήσει σε αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου. 
...Αυτή η περιουσία έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ ψηλά, χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί αμφισβήτηση επ΄ αυτού. Υπήρχε μία εκτίμηση ότι αυτή η περιουσία μπορεί να αποδώσει έως και 270 δισ. Θεωρώ ότι καλό είναι να εξειδικευθεί σωστά όλη η κουβέντα, με ορθολογισμό, με υπεύθυνη τοποθέτηση και της κυβέρνησης».
...Ερωτηθείς, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τάχθηκε κατά της προσφυγής στις κάλπες, σημειώνοντας, ότι η κουβέντα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες δεν έκανε καλό στην κυβέρνηση και «το να προετοιμάζεις ένα κλίμα κάνοντας κακό στον εαυτό σου, είναι αυτοκαταστροφικό».
...Τέλος, ο κ. Ξυνίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση θα δώσει τη μάχη της, «με όποιο κέρδος και με όποια ζημία» και συμπλήρωσε: «Η στάση του ελληνικού λαού μας δίνει αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν ήθελε να δώσει σιωπηρή ανοχή, θα το είχε δείξει με άλλο τρόπο. Το ότι υπάρχει ανοχή, σημαίνει ότι δεν έχουμε ανάγκη επιβεβαίωσης της λαϊκής στήριξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: