Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Ρέθυμνο.

11 Φεβρουαρίου 2011.
Εναν 22χρονο Ρεθυμνιώτη, αναζητεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου μετά από καταγγελία 50χρονης ότι προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι της στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περάματος του Δήμου Μυλοποτάμου...πρόκειται για νεαρό που, σύμφωνα με την καταγγελία, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μέλος της οικογένειας του θύματος......Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της 50χρονης την ώρα που αυτή ήταν μόνη και προσποιούμενος αρχικά προσωπικό του πρόβλημα, για το οποίο ζήτησε την συμβουλή της, την οδήγησε σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού και ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα, αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο νεαρός να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να τραπεί σε φυγή.
...Η απόπειρα, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε προχθές Τετάρτη και η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα χθες Πέμπτη, οπότε και ξεκίνησε η αναζήτηση του νεαρού, ενώ από τις αρχές ζητήθηκε εξέταση της καταγγέλλουσας από Ιατροδικαστή.
...Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε χθες το βράδυ, και όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανολάκης «όλα είναι ανοιχτά σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης και επί της ουσίας είναι καθαρά πλέον θέμα διωκτικών αρχών στο να εντοπίσουν την αλήθεια των καταγγελλομένων".
...Το θέμα έχει διχάσει την τοπική κοινωνία, ενώ πληροφορίες από την Ασφάλεια είναι συγκρατημένες δεδομένου ότι -μεταξύ άλλων- πρόκειται για κλειστή κοινωνία στον Μυλοπόταμο και γι' αυτό τόσο οι πληροφορίες από πλευράς ΕΛΑΣ όσο και η διαχείριση της καταγγελίας γίνεται προσεχτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: