Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τα 94α γενέθλιά της θα γιορτάσει στο νοσοκομείο η Ζα Ζα Γκαμπόρ.

6 Φεβρουαρίου 2011.
Η διάσημη παλαίμαχη ηθοποιός του Χόλλιγουντ Ζα Ζα Γκαμπόρ, πρόκειται να γιορτάσει τα 94α γενέθλιά της, σήμερα,  Κυριακή, στο νοσοκομείο του Λος ’ντζελες όπου νοσηλεύεται και από όπου αναμένεται να λάβει εξιτήριο κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, όπως ανακοίνωσε ο συζυγός της.......Συντροφιά της στην σημερινή επέτειο θα έχει τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του Ιατρικού Κέντρου Ρόναλντ Ρέηγκαν του Πανεπιστημίου του Λος ’ντζελες, όπως είπε ο πρίγκιπας Φρέντερικ φον ’νχωλτ, σύζυγος της διάσημης ηθοποιού. 
...Αποκάλυψε πάντως ότι, την Τετάρτη που αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της η Γκαμπόρ, θα συνεχιστεί η γιορτή, για την επέτειο των 94ων γενεθλίων της.
...Η ηθοποιός είχε εισαχθεί εξαιτίας πνευμονικής λοίμωξης την περασμένη εβδομάδα.Τον Ιανουάριο η Ζα Ζα Γκαμπόρ, είχε υποβληθεί σε επέμβαση ακρωτηριασμού της δεξιάς της κνήμης, εξαιτίας σηψαιμικής πληγης στο δεξί κάτω άκρο.
...Η υγεία της πρωταγωνίστριας της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του 1950 " Μουλέν Ρουζ ", κλονίσθηκε από την περασμένη χρονιά, όταν υπέστη κάταγμα στον γοφό, ύστερα από πτώση.
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: