Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Εφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι οι γαλάζιοι αγρότες από τον Προμαχώνα.

14 Φεβρουαρίου 2011.
Αποχώρησαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι και οι τελευταίοι αγρότες των γαλάζιων "Αδέσμευτων" Αγροτικών Συλλόγων του νομού, από την Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχώνα..τα λίγα σχετικά,
τρακτέρ, πήραν το δρόμο της επιστροφής, συνοδευόμενα από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης και της Τροχαίας Σερρών....
..Οι γαλάζιοι αγρότες παρέμειναν στο σημείο αυτό για μία εβδομάδα, με την καθοδήγηση της ΝΔ και ειδικότερα του πρώην υπουργού κ. Κοντού... Αρχικά προσπάθησαν να φτάσουν στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς έστησαν μπλόκο στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
...Στο σημείο της αποχώρησης βρέθηκε σήμερα και η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τις εξελίξεις.
...Από την πλευρά τους οι "Αδέσμευτοι Αγρότες" θεωρούν ότι οι κινητοποιήσεις τους αποτέλεσαν την αφορμή ώστε να ληφθούν σοβαρά υπόψη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τα χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν.
«...Η αποχώρησή μας δεν σημαίνει το τέλος των κινητοποιήσεών», μας λένε οι εκπρόσωποί τους, προσθέτοντας πως επίκειται συνεδρίαση από κοινού με άλλες συνδικαλιστικές αγροτικές οργανώσεις ώστε να ληφθούν εκ νέου αποφάσεις για τον τρόπο και τον τόπο των κινητοποιήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: