Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πεταλωτής : Δεν περιμένουμε πολλά από το σημερινό Eurogroup...

17 Ιανουαρίου 2011.
Ερωτηθείς σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, εάν η κυβέρνηση περιμένει να αποφασιστεί η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου στο σημερινό Eurogroup, ανέφερε ότι σε αυτές τις συνεδριάσεις, όπως και στη σημερινή, δεν υπάρχει ατζέντα...
«...Στο σημερινό Eurogroup, θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά τις προσδοκίες μας...», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «το θετικό είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση, όπως τίθενται τα ζητήματα και στη χώρα μας και φυσικά παρακολουθούμε τις εργασίες του».
...Για το εάν η «κόντρα» Μπαρόζο-Μέρκελ επηρεάζουν το ζήτημα της επιμήκυνσης και του ευρωομολόγου, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς όπως πρόσθεσε, «οι συζητήσεις και οι απόψεις είναι πολλές και πολλές φορές αντικρουόμενες μέσα στην ΕΕ».
«...Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή για τη χώρα μας όταν γίνονται αυτές οι συζητήσεις», τόνισε ο κ. Πεταλωτής και επεσήμανε ότι «εμείς έχουμε τη σταθερή θέση ότι η Ευρώπη επιτέλους θα πρέπει να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες της εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών μέχρι τώρα και ότι θα πρέπει να υπάρχει προστασία...»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: