Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Εξιχνιάστηκε ληστεία στα ΕΛΤΑ Αυλωναρίου.

22 Ιανουαρίου 2011.
Εξιχνιάστηκε xuew, η ληστεία που διαπράχθηκε την 31η Μαρτίου του 2010 στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, όπου τρεις ένοπλοι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους με όπλο και πυροβολώντας στην οροφή των γραφείων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300 ευρώ...
...Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της ληστείας είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με τουλάχιστον ακόμη τρεις Έλληνες συνεργούς τους και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας.
...Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν στις 27 Απριλίου του 2010 από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας μετά από ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εξακριβώθηκε ότι συμμετείχαν και στη διάπραξη δυο ακόμα ληστειών στο πολυκατάστημα CARREFOUR στη Λ.Αθηνών στον Κολωνό την 10-04-2009 και στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γερακίου Λακωνίας την 02-11-2009.
...Όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε βάρος των υπαλλήλων των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου στη προαναφερόμενη ληστεία, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και κατασχέθηκε σε βάρος των συλληφθέντων.
...Για τον έναν αλλοδαπό, μέλος της ομάδος, αποδείχθηκε η συμμετοχή του στη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων   κλοπών οικιών στη περιοχή Αγίου Ιωάννη Ταμυνέων.
***Ολοι oι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν με διάταξη του ανακριτή Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: