Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αστραψε και βρόντηξε ο Τατούλης...

22 Οκτωβρίου 2010.
....Άστραψε και βρόντηξε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ.  Πέτρος Τατούλης, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του "πράσινου" δημάρχου Τρικολώνων, (Στεμνίτσα Αρκαδίας),  και αποκλεισθέντος από το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ",  Γ.Μπαρούτσα..Μιλώντας σήμερα στον ραδ. σταθμό "ΚΑΝΑΛΙ 1" του Πειραιά, ο κ. Τατούλης, διεμήνυσε : "...Η απόφαση  του αποκλεισμού του κ.Μπαρούτσα, ήταν δική μου.... Ήταν μία κίνηση πολύ μελετημένη με καθαρά πολιτικά κριτήρια. Ο συνδυασμός μας δεν είναι υποθηκευμένος σε κανένα κόμμα...', ενώ πρόσθεσε "   πρόκειται για έναν άνθρωπο που μέχρι χθες παρακαλούσε να είναι αντιπεριφερειάρχης και σήμερα βγαίνει και λέει άλλα..."...
...Στην ίδια συνέντευξη, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί δημοσκοπήσεων μίλησε για ‘εργολάβους δημοσιογράφους, των οποίων η πένα είναι υπαγορευμένη από συμφέροντα’, ενώ επέμεινε ότι η διαφορά του από τον υποψήφιο της ΝΔ Δ.Δράκο συνεχώς διερεύνεται.

...Οσο για τα επιχειρήματα ότι το Μνημόνιο θα πλήξει την τοπική αυτοδιοίκηση, ο ανεξάρτητος υποψήφιος, τα χαρακτήρισε “αστεία πράγματα”...(πηγές :  peloponnhsos gr, capital.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: