Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Χάρης Πισκοπάνης: "Δεν στηρίζω το ψηφοδέλτιο Τατούλη".

14 Οκτωβρίου 2010.

Και εκεί που στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στη Λακωνία, αλλά σε όλη την Πελοπόννησο, σταμάτησε κάθε κριτική για την επιλογή Τατούλη στην περιφέρεια, ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, νομαρχιακός σύμβουλος Λακωνίας κ. Χάρης Πισκοπάνης με δήλωσή του άναψε νέες φωτιές στο ΠΑΣΟΚ Λακωνίας σχετικά με την υποψηφιότητα του Αρκά πολιτικού για την Περιφέρεια. Αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι η δήλωση αυτή ήταν πρώτη είδηση από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, στην επίσημη ιστοσελίδα του κ. Δράκου!!! Ο κ. Τατούλης πάντως, συνεχίζει ακάθεκτος τις εξορμήσεις του στη Λακωνία (διαβάστε σχετική είδηση) με επισκέψεις σε Σπάρτη, Σκάλα κ.α.....
Διαβάστε τη δήλωση του κ. Πισκοπάνη.

«Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές διεξάγονται σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας. Ίσως την πιο κρίσιμη από τη Μεταπολίτευση και μετά. 
Οι Εκλογές αυτές θα αποτελέσουν -κατά τη γνώμη μας- ορόσημο και αφετηρία εξελίξεων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. 
Σε μια εποχή που οι κρατούντες της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά στους δανειστές της, κινήσεις και πρωτοβουλίες με ανεξάρτητο χαρακτήρα δίνουν αισιοδοξία στους πολίτες. 
Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίσαμε θετικά την πρωτοβουλία του κ. Πέτρου Τατούλη να συγκροτήσει Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Διαπιστώνουμε όμως, ότι το εγχείρημα αυτό εξελίχθηκε σε πεδίο εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος της δεξιάς και στη συνέχεια ευτελίστηκε, με την ιδιότυπη και ταυτόχρονη στήριξή του από το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να προκύπτει συνδυασμός με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά. 
Σε ό,τι με αφορά δηλώνω ότι δεν μετέχω και δεν στηρίζω αυτό το ψηφοδέλτιο. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου και την πατρίδα μας, για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε και πάλι μαζί στους νέους αγώνες που έρχονται».  

(Γ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: