Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

170 υποψηφίους κατεβάζει ο Ανδρεάκος στη Μάνη!

   - Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοι του δεν έχουν ούτε από 100!

20 Οκτωβρίου 2010.

Σαφή ένδειξη για την εξέλιξη και πορεία των εκλογών στον Νέο Δήμο Ανατολικής Μάνης είναι η κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών των 5 υποψηφίων Δημάρχων....Ο Πέτρος Ανδρεάκος, κατεβάζει συνολικά στα ψηφοδέλτια του 170(!!!!)υποψηφίους, την στιγμή που οι αντίπαλοι του για τη Δημαρχεία (Μιχαλολιάκος, Καλαντώνης, Τζεφεράκος και Γεωργαράκος) δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 100 υποψηφίους ο καθένας.


Το γεγονός αυτό είναι σαφής ένδειξη και για την πορεία των εκλογών, αφού και μόνο η τεράστια αυτή διαφορά στον αριθμό ψηφοδελτίων των υποψηφίων, είναι ενδεικτική για το πως αντιμετωπίζει η κοινωνία της Μάνης τις προσεχείς εκλογές.

Ο Πέτρος Ανδρεάκος μεταξύ άλλων προβάλει το προφίλ του έμπειρου και αποτελεσμάτικού στα κοινά και τη διαχείριση, από τη στιγμή μάλιστα που το έργο του στον Δήμο Οιτύλου αναγνωρίζεται σχεδόν καθολικά από την μανιάτικη κοινωνία.

Παράλληλα έχει δείξει και τα "κότσια" του, όπως για παράδειγμα στο θέμα των σκουπιδιών, όπου με δική του ευθύνη και με κίνδυνο να αντιμετώπισει τη δικαιοσύνη, συνέχισε τη λειτουργία της χωματερής στον Σπαρτέα, γεγονός που έσωσε τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου από το να εμφανίζουν εικόνα σαν και αυτή του Γυθείου....

(Π. Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: