Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Παμπούκη με τον αντιπρόεδρο της Siemens.

14 Μαρτίου 2011.
Οι εκκρεμότητες στις σχέσεις του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens, οι οποίες αφορούν τόσο τις υποθέσεις διαφθοράς που βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση, όσο και τις συμβάσεις που «τρέχουν» αλλά καθυστερούν με αποτέλεσμα να καθυστερεί αντίστοιχα η παράδοση έργων όπως π.χ. η γραμμή του μετρό προς το Ελληνικό, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή στη Γερμανία ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης με τον αντιπρόεδρο της γερμανικής εταιρίας κ.Peter Solmssen...

...Πηγές του περιβάλλοντος του υπουργού ανέφεραν ότι, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία, δεν μπορεί να συνεχίζεται η αποτελμάτωση δημοσίων έργων, ανεξάρτητα από τους «παλιούς λογαριασμούς» μεταξύ των δύο πλευρών, για τους οποίους όπως λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές «δεν πρόκειται να χαριστούμε».
...Η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Siemens έγινε σε συνέχεια των επιστολών που έχει ανταλλάξει ο κ. Παμπούκης με τη διοίκηση της εταιρίας, τόσο της μητρικής όσο και του ελληνικού παραρτήματος. 
...Με τις επιστολές αυτές ο υπουργός Επικρατείας έθεσε ζήτημα αποζημίωσης του Δημοσίου από την εταιρία, ζήτησε τη συνδρομή της για την ολοκλήρωση των ερευνών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού ή του καθήκοντος διαφάνειας....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: