Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Ερντογάν αντίθετος σε επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη .

14 Μαρτίου 2011.
Ο Ερντογάν είπε σε συνέντευξή του στο Αλ Αραμπίγια ότι αναμένει ο Καντάφι να λάβει «θετικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή»...«Θέλουμε να σταματήσουν οι συγκρούσεις και από τις δύο πλευρές, και στην ανατολική και τη δυτική Λιβύη», τόνισε.......Νωρίτερα ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε μια στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη εκτιμώντας ότι μια τέτοια επιχείρηση θα είχε «καταστροφικές» συνέπειες.
«...Θεωρούμε πως μια στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης ή άλλης χώρας δεν θα απέφερε απολύτως κανένα όφελος», τόνισε σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη κατά τα εγκαίνια διεθνούς φόρουμ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
...«Εκτός του ό,τι θα είναι ανώφελη, μια ανάλογη επιχείρηση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες», πρόσθεσε.
...Η Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό μετά τις ΗΠΑ στους κόλπους της Ατλαντικής Συμμαχίας έχει υπογραμμίσει ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να επεμβαίνει μόνο όταν ένα μέλος του δεχτεί επίθεση.
...Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι «οι στρατιωτικές επεμβάσεις το μόνο που κάνουν είναι να βαθαίνουν τα προβλήματα»....(Ανατολή, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: