Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

15 Μαρτίου 2011
Έξι από τους επτά προσαχθέντες, τη Δευτέρα, από την Αθήνα και τον Βόλο για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα....
 
...Συλληφθέντες είναι πέντε άνδρες και μία γυναίκα, ενώ μία ακόμα γυναίκα (από το σπίτι της οδού Ορφέως 21) που είχε προσαχθεί αφέθηκε ελεύθερη γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος της. 
...Ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Βόλο είναι και τρεις καταζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», τα στοιχεία των οποίων και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
...Οι υπόλοιποι τρεις είναι την Όλγα Οικονομίδου του Δημητρίου, 31 ετών, από το Χολαργό, τον Γεώργιο Πολύδωρο του Ανδρέα, 29 χρονών, από το Μαρούσι και τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο του Μιλτιάδη, 26 ετών, επίσης από το Μαρούσι Αττικής. 
...Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία και έκρηξη κατά συναυτουργία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για πράγματα και άνθρωπο κατά συρροή. 
...Στο σπίτι της οδού Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, βρέθηκαν εκτός των άλλων χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκύπτει ότι προετοίμαζαν ληστεία σε τράπεζα στο Βόλο. Στο ίδιο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναλυτικά τρία πολεμικά τουφέκια Καλάσνικοφ, επτά πιστόλια, ένα περίστροφο 38άρι σπέσιαλ, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στολές της Αστυνομίας, περούκες, ένας φάρος της Αστυνομίας και ασύρματοι. 
...Στο σπίτι της οδού Ορφέως, στο Χολαργό, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο κλομπ και σιδερογροθιές. Όλα τα ανευρεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας... 
...Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την υπόθεση συνεχίζονται... 
...Έρευναπραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε διαμέρισμα στην οδό Σαπφούς 182 στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν κάποιοι από τους έξι συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: