Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Καρατζαφέρης : Χωρίς το Μνημόνιο, η Ελλάδα θα είχε χαθεί.

13 Μαρτίου 2011.
«...Δεν μετανιώνω γιατί ψήφισα το μνημόνιο...», δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη του σήμερα, στην εφημεριδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ"..."αντίθετα, είμαι υπερήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα, χάρη και στη δική μου ψήφο. Δεν θα υπήρχε. Θα είχαμε πτωχεύσει και θα είχαμε τελειώσει από πέρσι τον Μάιο...», τονίζει με έμφαση...

...Ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά ότι τους τελευταίους δέκα μήνες, χάθηκαν πολύτιμες προσπάθειες και πολύτιμες ευκαιρίες και ζητεί από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, «να τολμήσει να κάνει αλλαγές γιατί η κυβέρνηση δεν τραβάει».
...Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σημειώνει: «Δεν έχω λόγο να ζητώ αυτή τη στιγμή από κανέναν οποιαδήποτε συνεργασία. Οποιοσδήποτε φοβάται ότι θα χάσει το τρένο της γραμμής, αν θέλει, και διεύθυνση και τηλέφωνο έχω και ανοικτός άνθρωπος είμαι. Δεν είμαι άνθρωπος που έχει κατεβάσει ρολά...».
...Τέλος, αναφέρει ότι «αν κάποιος κάποια στιγμή, κάτω από μια πίεση των καιρών, ζητήσει από εμάς τη βοήθεια της συγκυβέρνησης, έναν όρο θα βάλουμε: να διώξουμε τους μετανάστες...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: