Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πυρά της ΝΔ κατά κυβέρνησης.

9 Μαρτίου 2011
.«..Ο κ. Παπανδρέου, στη σημερινή του ομιλία προς τους υπουργούς του, αντί να συντονίσει και να συμμαζέψει το κυβερνητικό του σκορποχώρι, επέλεξε για μια ακόμη φορά να επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία...», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Μιχελάκης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο....
...Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να «απαντήσει» εάν «έχει κάτι να πει για την αύξηση της ανεργίας στο 15%» και διερωτήθηκε εάν «είναι η παντελής αποτυχία στα έσοδα του κράτους που οδήγησε στην παραίτηση το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Γεωργακόπουλο».
...Επικαλούμενος δε δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» αναφέρει ότι αποδεικνύεται, μέσα από αυτό, ότι «ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου πίεσε τον κ. Στρος Καν για να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα να κάμψει τις αντιρρήσεις των Ευρωπαίων».
«...Ας μας απαντήσει, επίσης: Ο σοσιαλιστής κ. Θαπατέρο έχει τις ίδιες με εκείνον απόψεις για τις θέσεις της κ. Μέρκελ ή όχι;», αναφέρει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει ότι «πριν μιλήσει για τους απανταχού σοσιαλιστές, θα έπρεπε να απαντήσει ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την ευρύτερη πολιτική του οικογένεια, που περιλαμβάνει τους κ. Καντάφι, Μουμπάρακ και Μπεν Αλί», ερωτώντας παράλληλα «γιατί δεν έχει υπάρξει ξεκάθαρη δήλωση καταδίκης για την αιματοχυσία από το καθεστώς Καντάφι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: