Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μεγάλος ψευταράς ο Σαμαράς.

9 Μαρτίου 2011.
Δικαιολογημένα οξεία επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε απόψε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής τονίζοντας ότι «...για άλλη μια φορά διαστρεβλώνει και ψεύδεται», προσθέτοντας ότι «δυστυχώς, είναι προφανές ότι περίμεναν και προσδοκούσαν διαφορετική κατάληξη από τη σημερινή, προκειμένου να μπορούν να βάλλουν ανεύθυνα εναντίον της κυβέρνησης, ανεξαρτήτως τιμήματος για τη χώρα...».

Σημείωσε δε ότι «...γι' αυτό, εξάλλου, εκδόθηκαν αλληλοεπικαλυπτόμενες και ασυντόνιστες δηλώσεις διαφόρων τομεαρχών της και του εκπροσώπου Τύπου της».
...Παράλληλα, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι «...η κυβέρνηση με ευθύνη, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, χειρίστηκε το σοβαρό και με απρόβλεπτες διαστάσεις θέμα που προέκυψε με τους μετανάστες- απεργούς πείνας και τελικά δόθηκε λύση».
...Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση κατέστησε σαφές προς όλους, ότι δεν πρόκειται να γίνουν μαζικές νομιμοποιήσεις για κανένα λόγο, ότι δεν θα υποκύψει σε κανέναν εκβιασμό και ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα, όπως και έγινε.
...Επεσήμανε δε ότι οι μετανάστες δέχθηκαν να υπαχθούν στο καθεστώς του Ν. 3907/11 και να τους δοθεί το δικαίωμα μετακίνησης για ανθρωπιστικούς λόγους και τόνισε ότι «...το ποιος, λοιπόν, παίζει με τη νομιμότητα και τη νοημοσύνη των πολιτών είναι εύκολα αντιληπτό και προφανώς είναι η, ως συνήθως, ανεύθυνη Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: