Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σφοδρή αντεπίθεση των μισθοφόρων του Καντάφι.

12 Μαρτίου 2011..
Οι δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι εξαπέλυσαν σήμερα αεροπορική επίθεση εναντίον ενός σημείου ελέγχου που διατηρούσαν οι αντικαθεστωτικοί στην περιοχή αλ Ουκάιλα, ανατολικά της πόλης Ρας Λανούφ, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου...

...Μετά την επίθεση δεκάδες οχήματα μετέφεραν τους εξεγερμένους οι οποίοι αποχωρούσαν από την αλ Ουκάιλα, που βρίσκεται στη γραμμή του μετώπου μεταξύ των εξεγερμένων και των κυβερνητικών στρατευμάτων προς την κατεύθυνση της γειτονικής πόλης Μπρέγκα.......Καπνός αναδυόταν από το σημείο ελέγχου των αντικαθεστωτικών.
...Εν τω μεταξύ η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε ένα διυλιστήριο της Ρας Λανούφ μετά τη χθεσινή αεροπορική επίθεση των κυβερνητικών στρατευμάτων δεν έχει σβήσει ακόμη.
...Εξάλλου ο γιος του Καντάφι, ο Σάιφ αλ Ισλάμ, δήλωσε σήμερα ότι είναι βέβαιος για τη νίκη των κυβερνητικών στρατευμάτων επισημαίνοντας σε συνεντεύξεις του σε ιταλικές εφημερίδες ότι τα κυβερνητικά στρατεύματα έχουν ανακαταλάβει το «90% της χώρας» .
«...Τώρα το 90% της χώρας έχει επανέλθει υπό τον έλεγχό μας και σύντομα όλα θα τελειώσουν» δήλωσε σε συνεντεύξεις του στην Corriere della Sera και τη Repubblica.
«...Αυτοί οι τρομοκράτες δεν μιλούν για δημοκρατία, εκλογές, αξίες: είναι απλώς τρομοκράτες. Αυτοί οι τρομοκράτες σκότωσαν εν ψυχρώ τους αστυνομικούς μας. Έχετε δει τις εικόνες στην τηλεόραση; Αυτοί οι εγκληματίες ξερίζωσαν τις καρδιές από τα πτώματα», συνέχισε....(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: