Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό στη Μονεμβασιά.


7 Μαρτίου 2011.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Μονεμβασίας,  μετά την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής από 28χρονο Έλληνα, ο οποίος προηγουμένως επιτέθηκε, για άγνωστο λόγο, σε τρεις Ρουμάνους, εκ των οποίων μαχαίρωσε τον έναν.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία περίπου στις 10  το βράδυ και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο (στην κεντρική πλατεία της Μονεμβασιάς) ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία, και ο οποίος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη. Τότε ο 28χρονος τον τραυμάτισε ελαφρά με το μαχαίρι στο λαιμό και ο αιμόφυρτος αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις. Στο σημείο έφτασαν συνάδελφοί του και ο δράστης συνελήφθη.
Ο τραυματίας αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει εξητήριο αύριο (Τρίτη), ενώ ο Ρουμάνος που δέχθηκε και αυτός επίθεση με μαχαίρι, πήρε εξητήριο σήμερα το πρώι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καβγάς ξέσπασε λόγω γυναικών και άρχισε σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Μονεμβασιάς. Ο δράστης, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Σπάρτης.

(Γ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: